* Sterilisatie bij de man

Vasectomie door de huisarts.

Als u geen kinderen meer wilt kan sterilisatie  bij de man een goede oplossing bieden.  De ingreep wordt ook wel vasectomie genoemd en kan eenvoudig gedaan worden onder plaatselijke verdoving. 

Deze ingreep wordt nu een aantal jaren bij ons in de praktijk verricht. Een vasectomie (sterilisatie) kan onder plaatselijke verdoving worden gedaan. We zijn hiermee begonnen op verzoek van patiënten. Een sterilisatie bleek voor velen een kostbare zaak en ook de stap naar het ziekenhuis is niet voor iedereen gemakkelijk. Er worden veel chirurgische ingrepen in de praktijk gedaan en een vasectomie blijkt een goed gewaardeerde aanvulling.

Hoe werkt het het? Vraag uw eigen huisarts om verdere informatie. Hij kan u verdere informatie over de ingreep geven. Vervolgens zien we u graag een keer vóór de ingreep. Dit om kennis te maken en de ingreep verder uit te leggen. Verder vindt een kort onderzoek plaats. Daarna kan de ingreep worden afgesproken.

U hoeft niet bij ons ingeschreven te staan, we mogen de ingreep ook bij patiënten van buiten de praktijken doen. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering en zorgverzekeraar wordt de ingreep  door de zorgverzekeraar vergoed, maar u zou daar het best kunnen informeren.

Wilt u meer weten over deze ingreep kunt u naar de praktijk bellen voor informatie: 0511-451217

De kosten van de ingreep bedragen ook voor 2018 € 246,23, maar afhankelijk van uw verzekering wordt dit mogelijk vergoed.

Voor meer informatie kunt u hier de folder vasectomie downloaden, ook kunt de site thuisarts.nl raadplegen door het logo aan te klikken.

vasectomie 

 

 logothuisarts