'Nieuwe' Medewerkers

Nu zo na de zomervakanties alles weer een beetje in normale doen is en we voor ons gevoel alweer een hele tijd aan het werk zijn kunnen we u vertellen wie hier werken.
U waarschijnlijk welbekend: Dokter Rosanne Koster-Top die ook hier haar opleiding tot huisarts heeft afgerond en toen al goed in het team paste heeft tot ons grote vreugde besloten om nog even te blijven. Ze zal in ieder geval tot de kerstvakantie nog zijn. Dit is naast haar werk als huisarts in Stiens.
Voor dokter Nynke Achttien is het zwangerschapsverlof nu echt achter de rug. Met veel enthousiasme is ze begonnen aan haar laatste maanden van haar opleiding. Ze is hier gewoonlijk op de maandag, woensdag en de vrijdag. De verwachting is dat ze na de kerstvakantie haar opleiding tot huisarts met succes afgerond zal hebben. We zijn met elkaar in gesprek over hoe ze in deze praktijk als huisarts kan blijven.
Dan hebben we ook nog een nieuw gezicht. Ilse. Zij is een doktersassistent in opleiding en zal  hier tot februari 2018 stagelopen.

We zijn erg blij dat we weer met elkaar een mooi team hebben gevormd. Een team is het! Naast drie assistentes die de spil van de prakijk vormen: Aukje, Diane en Douwina, hebben we ook drie praktijkondersteuners: Hinke voor de somatische problemen en Tineke en Afke voor de problemen van meer psychische aard. Dan hebben we nog dokter Rosanne Koster-Top, dokter (nog in opleiding) Nynke Achttien en dokter Douma. Het gebouw wordt spic en span gehouden door Wiepie, en de adminstratie word onder ondersteund door Reni.


18-09-2017