Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

griepvaccinatie 2018


Griepvaccinatie. De dagen zijn weer heel wat korter, maar het weer is nog aangenaam. Toch is de herfst in aantocht en ... daarmee komt ook weer de 'grieptijd' Volgende week rond 24 september zullen de 'griepbrieven' worden verstuurd.
Lees verder »

Vakantie


De praktijk zal in oktober in de herfstvakantie gesloten zijn van woensdag 17 t/m vrijdag 26 oktober gesloten.
Lees verder »

Audit NHG certificering


De praktijk wordt elk jaar bezocht door iemand van de NPA (NHG-praktijkaccreditering) om mee te kijken of de kwaliteit in de praktijk op orde is. Op vrijdag is het bezoek, we hopen weer op een goed gevolg zodat we ook het komende jaar weer geaccrediteerd zijn.
Lees verder »

Wetgeving


Vanaf 25 mei 2018 is er nieuwe wetgeving op het gebied van privacy: De Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG. Deze wet vervangt de wet bescherming persoonsgegevens. Wat kunt u doen als er een situatie is waarover u niet tevreden bent? Per 1 januari 2017 is er in het kader van de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) een nieuwe regelgeving van kracht.
Lees verder »

kosten huisarts


Uw bezoek aan de huisarts valt onder het basispakket van uw zorgverzekering. Dit betekent dat deze hulp niet bij u in rekening wordt gebracht en ook niet met uw eigen risico wordt verrekend. Een verwijzing, medicatie of laboratoriumonderzoek valt veelal niet onder het basispakket en zal afhankelijk van uw verzekering wel geheel/gedeeltelijk voor uw rekening zijn.
Lees verder »

GRIEPVACCINATIE


De Griepvaccinatie is bijna afgerond. Mocht u nog geen inenting hebben gehad en wilt u die toch nog ...
Lees verder »

zomervakantie


Tiid hald gjin skoft,
Oftewel de tijd gaat snel, het is al weer haast zomervakantie... De praktijk ...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten