Medewerkers

Wim Douma
Huisarts

WimDokter Douma is sinds november 1996 huisarts in de praktijk. Op maandag (tot 19.00 uur), woensdag en vrijdag houdt hij spreekuur volgens afspraak. De dinsdag- en donderdagmorgen wordt vaak gebruikt voor de kleine chirurgie, de echografie, vergaderingen en ander overleg, administratieve taken etc.

Aukje Banga
Doktersassistente

AukjeAukje is op maandag, dinsdag en donderdag werkzaam in de praktijk als doktersassistente. Op maandag heeft ze een assistentespreekuur, voor injecties, bloeddrukmetingen, uitstrijkjes etc. Op dinsdag en donderdag werkt ze voornamelijk aan de balie

Diane ten Hage
Doktersassistente

DianeDiane is op vrijdag en op de maandag assistente. Op de vrijdag werkt ze alleen, wat betekent dat ze vrijwel de gehele dag aan de balie bezig is, op de maandag verricht ze ook andere medische taken.

Douwina Postma-Homsma
Doktersassistente

DouwinaDouwina werkt op de dinsdag, en woensdag. Op de dinsdag heeft ze naast administratieve taken ook een asistentespreekuur, voor injecties bloeddrukmetinigen en dergelijke, op de woensdag werkt ze aan de balie.

 

Hinke Bos-Wijbenga
Praktijkondersteuning

HinkeHinke Bos  is onze praktijkonderstuner. Het werk van prakijktijkondersteuning betreft vooral controles en spreekuren voor patiënten met diabetes, astma, COPD of CVRM,  daarnaast begeleidt ze ook patiënten die willen stoppen met roken.

Omdat de werkzaamheden als praktijkondersteuner steeds meer tijd vraagt is Hinke per 1 september niet meer werkzaam als assistente maar alleen nog als praktijkondersteuner. Ze werkt gewoonlijk op de maandag, dinsdag  (tiijdelijk op de donderdag) en de woensdag. Omdat ook de eisen in de toekomst gaan veranderen volgt ze momenteel een  HBO-opleiding.

Tineke Koers
Praktijkondersteuner GGZ

TinekeMw. Koers in de praktijk werkzaam als ondersteuner op het gebied van psychische hulpverlening. Gewoonlijk werkt ze op de donderdag, en meestal ook op de vrijdag.

Wiepie Bijlsma
Schoonmaak

WiepieMevrouw Bijlsma is al sinds jaar en dag degene die zorg draagt voor de schoonmaak van de praktijk. Op elke dinsdag- en donderdagmiddag en soms nog op aanvullende uren wordt de praktijk grondig schoongemaakt.

Reni van der Meulen
Administratie

ReniIs tevens de vrouw van dokter Douma. Heeft de feitelijke macht.

Heeft verder nog nevenfuncties

Afke van Wijk
Praktijkondersteuner GGZ

Sinds deze zomer werkt Afke hier een dagdeel per week in de praktijk als praktijkondersteuner op het gebied van psychische problematiek.

medewerkers
teamwork

teamfoto 2

Rosanne Koster-Top
Huisarts

Sinds dokter Bergervoet de praktijk van dokter Broekema heeft overgenomen is dokter Rosanne Koster-Top weer (tijdelijk) op haar oude stek teruggekomen. We zijn er erg blij mee. Op de maandag zal ze in de praktijk zijn als huisarts.