Medewerkers

Wim Douma
Huisarts

WimDokter Douma is sinds november 1996 huisarts in de praktijk. Op maandag (tot 19.00 uur), dinsdag en woensdag houdt hij spreekuur volgens afspraak. De donderdagmorgen en vrijdag wordt vaak gebruikt voor de kleine chirurgie, de echografie, vergaderingen en ander overleg, administratieve taken etc.

Aukje Banga
Doktersassistente

AukjeAukje is op dinsdag en donderdag werkzaam in de praktijk als doktersassistente. Op dinsdag heeft ze een assistentespreekuur, voor injecties, bloeddrukmetingen, uitstrijkjes etc. Op donderdag werkt ze voornamelijk aan de balie.

Diane ten Hage
Doktersassistente

DianeDiane werkt op maandag, woensdagmorgen en op de vrijdag. Op de vrijdag werkt ze alleen, wat betekent dat ze vrijwel de gehele dag aan de balie bezig is, en er geen assisitente-spreekuur is.

Douwina Postma-Homsma
Doktersassistente

DouwinaDouwina werkt op de maandagochtend, de dinsdagochtend, en woensdag de gehele dag. Op de maandag heeft ze naast administratieve taken ook een asistentespreekuur, voor injecties bloeddrukmetinigen en dergelijke, op de andere dagen werkt ze aan de balie.

 

Hinke Bos-Wijbenga
Praktijkondersteuning

HinkeHinke Bos  is onze praktijkonderstuner. Het werk van prakijktijkondersteuning betreft vooral controles en spreekuren voor patiënten met diabetes, astma, COPD of CVRM,  en begeleidt ouderen in een kwetsbare situatie. Daarnaast begeleidt ze ook patiënten die willen stoppen met roken.

Inmiddels is Hinke praktijkondersteuner met een HBO-verpleegkunde opleiding.. Ze werkt gewoonlijk op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. .

Tineke Koers
Praktijkondersteuner GGZ

TinekeMw. Koers in de praktijk werkzaam als ondersteuner op het gebied van psychische hulpverlening. Gewoonlijk werkt ze op de donderdag, en ook op de vrijdag.

Wiepie Bijlsma
Schoonmaak

WiepieMevrouw Bijlsma is al sinds jaar en dag degene die zorg draagt voor de schoonmaak van de praktijk. Op elke dinsdag- en donderdagmiddag en soms nog op aanvullende uren wordt de praktijk grondig schoongemaakt.

Reni van der Meulen
Administratie

ReniIs tevens de vrouw van dokter Douma. Heeft de feitelijke macht.

Heeft verder nog nevenfuncties

Afke van Wijk
Praktijkondersteuner GGZ

Afke werkt in de praktijk als praktijkondersteuner-GGZ een dagdeel per week. Ze neemt ook deel aan het programma integrale zorg kwetsbare ouderen

Dokter Nynke Achttien-Verhoeven
huisarts

Dokter Achttien heeft in deze praktijk haar laatste jaar van de opleiding tot huisarts gedaan. Gelukkig is ze niet weggegaan, maar vaste waarnemer in de praktijk op de donderdag en de vrijdag.